WSV Woudrichem

Today30
Yesterday45
This week305
This month1293
Total62198

Who Is Online

1
Online

zaterdag 24 maart 2018 13:09

Weer in Woudrichem

Zoals u ongetwijfeld zult weten zijn we druk bezig met de voorbereidingen voor de realisatie van een nieuw verenigingsgebouw op het werfterrein.

Inmiddels zitten we in de laatste fase van het vergunningen traject en 24 juni jl. zijn de handtekeningen met aannemer Ercon Bouw gezet. Deze zal half augustus aanvangen met de bouw en vanaf half juli zullen we al wat voorwerk moeten gaan verrichten. Hiervoor is het noodzakelijk dat het parkeerterrein ter plaatse van de nieuwbouw toegankelijk blijft en niet wordt vol geparkeerd.

Tijdens de bouw zullen er tijdelijk minder parkeerplaatsen beschikbaar zijn en mogelijk dat bijvoorbeeld tijdens heien en betonwerken alle auto’s weg moeten.

Het bestuur verzoekt degenen die hun auto willen parkeren tijdens de bouwperiode dit vooraf af te stemmen met Laurens. Laurens is toezichthouder tijdens de bouw en als er auto’s voor langere tijd geparkeerd moeten worden dienen de sleutels bij Laurens te worden afgegeven zodat indien nodig auto’s kunnen worden verplaatst.

Beste is om tijdens de bouwperiode elders te parkeren. Wij beseffen dat de bouw enige overlast met zich mee zal brengen en rekenen op ieders begrip en medewerking.

Copyright © WSV Woudrichem 2013. Alle rechten voorbehouden.